Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Cooktop Parts - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 10 Produk kanggo Cooktop Parts)

  • 3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tugas abot industri 220v 3000w kompor kompor magnetik eletricos jepang portopolio jepang 3 pembakar roti induksi komersial Tukang roti induksi portebel Sistem perlindungan cerdas - Papan utama sing dikembangake dhewe tukang masak pawon pantai Perlindhungan tahan tahan garing Kekurangan proteksi

    Hubungi Saiki

  • Induksi Komersial Listrik

    Induksi Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kontrol tombol piranti masak stainless steel Eropa 3000 watt Induksi Cooktop Elektronik Elkapoka Komersial listrik Elecapoka Kanthi pengalaman 15+ taun, kita wis entuk umpan balik pasar lan pangsa pasar, kita wis dadi pemasok dapur induksi sing paling apik. tukang masak listrik Kanthi investasi terus R&D lan...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • Kaca Keramik kanggo Cooktop

    Kaca Keramik kanggo Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan sing mekanik sing kuwat lan bisa nahan suhu suhu sing bola-bali lan...

    Hubungi Saiki

  • Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Baja tahan karat 4 Burners Cooktop DIPANGGALKE TANGGALKE TANGGALKE TANPA SIMPLE: Kita lagi golek ide anyar ing kompor listrik komersial. Kita ora pengin nggunakake LCD utawa layar sentuh kanggo nuduhake piranti cerdas / cerdas, LED tradisional bakal nggawe sampeyan gelem nglampahi wektu luwih ing pawon sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Burners Magnetic Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Cithakan pawon induksi 5000 watt iki ing 5000 pembakar watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol alat kontrol elektrik sing gampang...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan