Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Cooktop Electric 2 Burner - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Cooktop Electric 2 Burner)

  • 2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Burners Magnetic Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Cithakan pawon induksi 5000 watt iki ing 5000 pembakar watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol alat kontrol elektrik sing gampang...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Double-Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun Kanggo Hotel Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar....

    Hubungi Saiki

  • Restaurant Gunakake Cooker Induksi Geser Burner Ganda

    Restaurant Gunakake Cooker Induksi Geser Burner Ganda

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Restaurant Gunakake Cooker Induksi Ganda Burner Ganda Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner

    Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • 2-burner 2000W Built-in / Frekuensi Induksi Hob

    2-burner 2000W Built-in / Frekuensi Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 2-Burner 2000W Hobi Induksi Terbangun / Freestanding Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen...

    Hubungi Saiki

  • 220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Ireng Paling Ireng

    220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Ireng Paling Ireng

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Paling Luweh Jepang Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Kaca Keramik Ireng Cooktop Induksi Listrik Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun kaping pindho

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun kaping pindho

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v Ganda masak Induksi Listrik Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan diselehake...

    Hubungi Saiki

  • 220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Listrik

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Listrik Induksi Terbuka 2-Zona Listrik Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v 1800w Cooktop Listrik Induksi 2 Burners Kaca Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Kluwarga Cooktop Induksi Listrik 2-Zona internal

    Kluwarga Cooktop Induksi Listrik 2-Zona internal

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Rumah Tangga Cooking Induksi Listrik 2-Zona 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2000w Cooktop Listrik Kanggo Hotel

    Cooktop Induksi 2000w Cooktop Listrik Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v Induksi Cooktop 2000w Cooktop Listrik Kanggo Hotel 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Portabel Sederhana Kanggo Apartemen

    Cooktop Induksi Listrik Portabel Sederhana Kanggo Apartemen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 110v 1800w Cooktop Induksi Listrik Portabel Sederhana Kanggo Apartemen 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran

    2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-burner internal kanggo restoran

    Cooktop Induksi 2-burner internal kanggo restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2000w 220v Indikator Cooker Indikator 2-burner internal kanggo Restoran 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker

    Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar VDE product

    Hubungi Saiki

  • Grosir 2000w 110v 2 Burners Induksi Cooktop India

    Grosir 2000w 110v 2 Burners Induksi Cooktop India

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 2000w 110v 2 Burners Induksi Cooktop India 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Populer Kanthi Downdraft Eropa

    Cooktop Induksi Populer Kanthi Downdraft Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W kompor induksi 2 pembakar Grosir Induksi Cooktop Populer Popular Kanthi Downdraft Eropa 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel...

    Hubungi Saiki

  • 2 Cookware Induksi Burners Jepang

    2 Cookware Induksi Burners Jepang

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w 2 Burners Induksi Cookware Jepang 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop Listrik 220V 1800W Paling Apik

    Induksi Cooktop Listrik 220V 1800W Paling Apik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Induksi Cooktop Listrik 220V 1800W Paling Apik 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Penake 2 Induksi Cooktop Listrik

    Penake 2 Induksi Cooktop Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Penak 2 Burners Electric Cooktop Sandwich kanggo masak 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar VDE product name convenience 2 burners...

    Hubungi Saiki

  • Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob 1. Grosir 220V 2000w Elecapoka Dibangun / Freestanding 2-burner Induksi Hob 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan