Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Cooklops Kaca Komersial - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Cooklops Kaca Komersial)

  • Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Pembakaran dobel dobel anyar 2500 watt Cithakan Cookop Kompresi Induksi tugas dhuwur Induksi Cooktop Komersial 220-240V Daya: 6 * 2500W Contorl Knob Gelas kristal kelas; 4 tampilan Digit tampilan LED tampilan; tukang masak kaca komersial Ukuran plate: 1100 * 800 * 800mm ; 100% koil tembaga 100%; Ukuran

    Hubungi Saiki

  • 3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial 1. kompor induksi 220v listrik kompor induksi sudhut 50cm 3500w 2. Tombol kanggo nyetel

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Permukaan Kaca Ganda-Hob Cooker Induksi Built-In Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Kaca Ndhuwur Cooking Induksi Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Kaca Keramik Ireng Cooktop Induksi Listrik Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Omah Kaca Listrik Induksi Kaca Ireng

    Omah Kaca Listrik Induksi Kaca Ireng

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Kaca Ireng Kaca Induksi Listrik Cooktop Hoshouse Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v 1800w Cooktop Listrik Induksi 2 Burners Kaca Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Cookie Induksi Listrik Kaca Lumahing Kaca

    Cookie Induksi Listrik Kaca Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Bahan Logam Permukaan Kaca Listrik Induksi Cooktops 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Bahan Bakar Rumah Tangga Induksi Komponen Kaca

    Bahan Bakar Rumah Tangga Induksi Komponen Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Bahan Bakar Kaca Logam Induksi Kompor Kulawarga 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar VDE product name metal...

    Hubungi Saiki

  • Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v Portable Gaya Eropa Nulung Murni Kaca Induksi Stove 1. 1 10V 2000w paneleuropean dobel 2 burner keramik listrik keramik。 2. Ngatur kursi kanggo nyetel intensitas lan wektu janjian。 3. Panel kaca tahan panas sing

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Fryer Komersial 20l

    Komersial Fryer Komersial 20l

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kauntungan 20ri Komersial Fryer Komersial : 1. mesin kebab Turki elektronik elktrik cerdas nyerep teknologi canggih asing, ayam bakar komersial

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • 5kw alat masak induksi komersial

    5kw alat masak induksi komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok bisa ditindakake bebarengan karo papan utama pawon induksi .Sipat...

    Hubungi Saiki

  • Kaca Keramik kanggo Cooktop

    Kaca Keramik kanggo Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan sing mekanik sing kuwat lan bisa nahan suhu suhu sing bola-bali lan...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    restoran hotel pawon mesin memasak Komersial Griddle Stainless Steel kothak komersial awak countertop bahan bakar kanthi warata kanthi rata fitur komersial griddle listrik : * Gaya populer

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Listrik Elektrik

    Komersial Listrik Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mesin goreng mesin goreng goreng komersial listrik Cilik tablet 2 tank 2 kranjang listrik komersil frakop jero goreng kanggo nggunakake komersial : 1. Digawe saka stainless steel 2. Gampang dioperasi &

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Induksi jero Fryer Komersial

    Induksi jero Fryer Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Rezeki Restoran Profesional Top 2 Bakul Pabrik rega komersial 2 tanki komersial listrik goreng jero Kauntungan Induksi jero Fryer Komersial : 1: Chip komersial Pamilih bahan baja tahan karat kanthi high quality, resistensi karat, ora karat, ora di wernani nganggo lampu sorot, gampang dibersih; 2: Desain pipa panas...

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan