Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Commercial Soup Stove - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 1 Produk kanggo Commercial Soup Stove)

  • Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v Portable Gaya Eropa Nulung Murni Kaca Induksi Stove 1. 1 10V 2000w paneleuropean dobel 2 burner keramik listrik keramik。 2. Ngatur kursi kanggo nyetel intensitas lan wektu janjian。 3. Panel kaca tahan panas sing

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan