Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Commercial Griddle - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 7 Produk kanggo Commercial Griddle)

  • Komersial Griddle Elektrik Ganda

    Komersial Griddle Elektrik Ganda

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Mini stainless steel griddle elektrik / ndhuwur meja warata lan alur plate griddle komersial kotak batu ijo komersial 2

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. 2 cara stainless steel Indentation pit contact contact griddle foldable foldable flat griddle press listrik 2. Komersial Griddle Electric Komersial yaiku konstruksi baja Stainless. 3. Unsur efisien dhuwur,

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Grills Electric Griddle nNon Stick

    Grills Electric Griddle nNon Stick

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan