Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Commercial Cooking Equipment - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 3 Produk kanggo Commercial Cooking Equipment)

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Kaca Ndhuwur Cooking Induksi Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan