Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

90cm Listrik Cooktop - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo 90cm Listrik Cooktop)

  • kompor kompor listrik

    kompor kompor listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    komersial kompor listrik tenaga listrik sing dhuwur kanthi mandeg 15kw kanggo pawon hotel Stop Magnetik Induksi Stainless baja kompor elektrik induksi komersial Cooktop De Indução Industrial nggunakake teknologi jembatan setengah jembatan. Bisa terus-terusan bisa digunakake sajrone 12 jam, lan ora bakal mati

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dodolan kompor elektrik kompor Cooktop Induction Electric Stove Double 1. Cooktops tugas abot makarya Energy Simpen , enviromental friendly 2. tukang masak gelas nampa layanan OEM / ODM sing

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Kaca Keramik kanggo Cooktop

    Kaca Keramik kanggo Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan sing mekanik sing kuwat lan bisa nahan suhu suhu sing bola-bali lan...

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Listrik Elektrik

    Komersial Listrik Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mesin goreng mesin goreng goreng komersial listrik Cilik tablet 2 tank 2 kranjang listrik komersil frakop jero goreng kanggo nggunakake komersial : 1. Digawe saka stainless steel 2. Gampang dioperasi &

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Nasional

    Cooker Induksi Listrik Nasional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Perlindhungan kanggo nyegah voltase pasokan listrik sithik banget . Lumahing tungku dilindhungi suhu liwat suhu. Ing kahanan sing digawe panas , ing suhu permukaan tungku dhuwur banget, Cooker Induksi Electric Nasional bakal kanthi otomatis mandhegake transmisi listrik. Liwat pangayoman suhu ing tungku. Ing negara apa...

    Hubungi Saiki

  • Alat Wok Listrik Wok Listrik

    Alat Wok Listrik Wok Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dapur Grosir Wok Induksi Barang Api Berkualitas Tinggi Pemanasan induksi kontrol mikropomputer sing digawe kanthi efisiensi dhuwur: Prinsip kompor logam pemanasan induksi elektromagnetik, suhu

    Hubungi Saiki

  • Dapur Listrik Induksi Dobel

    Dapur Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Keuntungan Dapur Listrik Induksi Elektrik : 1. Pemanasan induksi sirah kaping pindho kanthi desain Kreatif Omah baja tahan karat sing kuwat, sing ora mung bisa nglindhungi kaca, sing bisa nyerep radiasi elektromagnetik kanthi becik, Sisih aluminium amba ngindhari coil tembaga dadi desktop stainless steel. 2. Pemanasan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Baja tahan karat 4 Burners Cooktop DIPANGGALKE TANGGALKE TANGGALKE TANPA SIMPLE: Kita lagi golek ide anyar ing kompor listrik komersial. Kita ora pengin nggunakake LCD utawa layar sentuh kanggo nuduhake piranti cerdas / cerdas, LED tradisional bakal nggawe sampeyan gelem nglampahi wektu luwih ing pawon sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Burners Magnetic Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Cithakan pawon induksi 5000 watt iki ing 5000 pembakar watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol alat kontrol elektrik sing gampang...

    Hubungi Saiki

  • Pupuk Induksi Listrik Elektrik

    Pupuk Induksi Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cooktops Induksi Elektronik Kertu Teknikal: teknologi pemanasan setengah jambatan digital, efisiensi termal sing dhuwur Tanggapan indhustri desain gampang , tombol Tukang masak elektromagnetik Kekuwatan sithik isih dadi pemanasan sustainable, output geni multi tahap tukang masak 3 piranti tahan karat 3 Produk...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan