Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPeralatan Masak KomersialPeralatan Dapur Custom

Peralatan Dapur Custom (Total 6 Products)

Kategori produk dari Peralatan Dapur Custom , kami produsen khusus dari Cina, Peralatan Dapur Custom , Peralatan Dapur Custom pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Peralatan Dapur Custom R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Cookie Pasta Otomatis Kanggo Restoran

Brand: elecapoka

Packaging: karton

ngadeg gratis 12 ngisi stainless motor pasta masak dapur pasta kompor pasta 1. Free ngadeg 12 ngemu stainless elektrik pasta prabawa mesin kompor Gedhe Equipment Cooking tukang masak pasta restor restoran pasta kanthi otomatis 2. Peralatan Masak...
5kw alat masak induksi komersial

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok...
Ngadeg Cooker Induksi

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Baja tahan karat 380V 50Hz 20kW Meningkat Induksi Cooker Daya Kuasa panel panel kompor komporasi Tukang masak induksi 20kw Kauntungan: Koil kumpul kanthi efisien, pemanasan seragam tanpa zona buta; penggemar DC kanthi kacepetan dhuwur, volume udhara...
Alat Wok Listrik Wok Listrik

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Dapur Grosir Wok Induksi Barang Api Berkualitas Tinggi Pemanasan induksi kontrol mikropomputer sing digawe kanthi efisiensi dhuwur: Prinsip kompor logam pemanasan induksi elektromagnetik, suhu
Pupuk Induksi Listrik Elektrik

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Cooktops Induksi Elektronik Kertu Teknikal: teknologi pemanasan setengah jambatan digital, efisiensi termal sing dhuwur Tanggapan indhustri desain gampang , tombol Tukang masak elektromagnetik Kekuwatan sithik isih dadi pemanasan sustainable, output...
Induksi Komersial Listrik

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Kontrol tombol piranti masak stainless steel Eropa 3000 watt Induksi Cooktop Elektronik Elkapoka Komersial listrik Elecapoka Kanthi pengalaman 15+ taun, kita wis entuk umpan balik pasar lan pangsa pasar, kita wis dadi pemasok dapur induksi sing...

China Peralatan Dapur Custom Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Peralatan Dapur Custom, kita produsen profesional Peralatan Dapur Custom. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Peralatan Dapur Custom kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Peralatan Dapur Custom, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Peralatan Dapur Custom.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Peralatan Dapur Custom!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan