Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukCooker Induksi KomersialCooker Induksi Top CounterPemanasan Tepung Flat
Pemanasan Tepung Flat
Pemanasan Tepung Flat
Pemanasan Tepung Flat
Pemanasan Tepung Flat
  • Pemanasan Tepung Flat
  • Pemanasan Tepung Flat
  • Pemanasan Tepung Flat
  • Pemanasan Tepung Flat

Pemanasan Tepung Flat

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-3.5KW-PX03

Installation for Induction Cooker: Countertop

Power: >2730W

Operation Mode: Pushbutton

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Single

Heating Element: Coil

Color: Black

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE,CB

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Dapur tunggal pawon pawon komersial 220v DC knob control professional cooker induction professional kanthi sertifikasi CE

Nambah safety lan efisiensi pawon komersial karo SULTE 3500 i nduction multi kompor,

Cooker induksi dongguan iki duwe teknologi pemanasan pinggiran sing digabungake karo 4 tampilan LED digital lan jam otomatis otomatis 24 jam kanggo nggawe lingkungan masak sing paling apik. Pemanasan induksi oem 3500 nampilake papan kerja kaca kristal dering lan 3500w kanthi daya pemanasan kanthi gampang ndhukung lan ngombe piranti magnetik kanthi panas, nanging kontrol tombol ngidini sampeyan milih ing antarane 1- 5 kanggo nemokake kekuwatan sing cocog kanggo panganan sampeyan.

oem induction cooker

Kategori Produk : Cooker Induksi Komersial > Cooker Induksi Top Counter

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan