Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPeralatan Masak KomersialSabuk Sup KomersialCooker Induksi Gampang Cook Gampang
Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
  • Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
  • Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
  • Cooker Induksi Gampang Cook Gampang
  • Cooker Induksi Gampang Cook Gampang

Cooker Induksi Gampang Cook Gampang

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-10KW-PDKCL10

Installation for Induction Cooker: Other

Power: Other

Operation Mode: Slide Touch

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Double

Heating Element: Coil

Color: Black

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE,CB

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Induksi sup masak

Gampang Cook Induction Cooker dirancang kanggo nggunakake pawon listrik komersial. Nganggo bahan lan bagean sing awet, kompor kompor induksi bisa terus tetep lan terus-terusan kanggo tahan lingkungan pawon komersial sing ketat.

Informasi babagan kompor induksi 7000w :


Prabawa masak Efesus prabawa panas kanggo langsung panas prau masak, minangka gantos kanggo nggunakake Transfer panas saka gulungan kawat listrik utawa kobong gas karo kompor masak tradisional. Kanggo meh kabeh model induk masak, wadhah masak kudu digawe saka logam ferromagnetik , utawa dilebokake ing disk antarmuka sing ngidini piranti masak ora prabawa digunakake ing permukaan masak induksi.

Ing kompor induksi, gulungan kawat tembaga dilebokake ing sangisore pot masak. Arus listrik gantian mili liwat Koil, kang mrodhuksi Magnetik kolom oscillating. Bidang iki nyurung arus listrik ing pot. Sing saiki ana ing pot logam ngasilake pemanasan tahan tahan sing mangan panganan kasebut. Nalika saiki gedhe, diprodhuksi dening voltase kurang.

Pemanasan induksi luwih cepet lan efisien energi tinimbang permukaan masak tradisional tradisional. Induksi masak 6000w ngidini ngontrol energi masak sing padha karo pembakar gas. Cara masak liyane nggunakake geni utawa unsur pemanasan abang panas; dadi pemanasan induksi mung pot. Amarga permukaan ndhuwur masak mung digawe panas saka kontak karo kapal, kemungkinan cedera ngobong kanthi signifikan tinimbang cara liya. kompensasi induksi halogen efek ora dadi panas hawa ing saindhenging kapal, nyebabake efek energi liyane. Udhara adhem ditiup liwat elektronika nanging mung metu rada panas tinimbang suhu sekitar.

Easy Cook Induction Cooker

Kategori Produk : Peralatan Masak Komersial > Sabuk Sup Komersial

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan