Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukGriddle KomersialGridol Gas KomersialBarbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast
  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-GG-D20001

Feature: Non-stick

Size: 30-33cm

Stove: Gas Cooker

Handle: With Handle

Cover: With cover

Material: Cast Iron

Cover Style: Stainless Steel Cover

Certification: CE/EU

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000/month

Certificate: CE / CB

Kode HS: 8516609000

Port: Guagnzhou

Deskripsi Produk

Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya.

piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute.

Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar target. Minangka produsen kompril gas griddle profesional,

kita bisa nyedhiyani grill barbeque sing beda-beda ing gas karo tungkak supaya sampeyan bisa nyukupi kabutuhan banjur ningkatake bathi.

gas griddle


GAS Griddle

Model:                                                                

EH-GG-D20001                                                                                

Whole Size:

435*410*210 mm

Griddle Size:

up: 338*235mm     down:345*235mm

Power supply:

~220V /50Hz

Power source

GAS

Temperature control:

50~300'C

Color:

Black

Net/Gross weight:

19kg/20kg

Materials:

Stainless steel

Package:

Carton + Wood shelf



griddle gas commercail

Kategori Produk : Griddle Komersial > Gridol Gas Komersial

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan