Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPeralatan Masak KomersialSteiler Food KomersialPeralatan Dapur Komersial Singapura
Peralatan Dapur Komersial Singapura
Peralatan Dapur Komersial Singapura
Peralatan Dapur Komersial Singapura
  • Peralatan Dapur Komersial Singapura
  • Peralatan Dapur Komersial Singapura
  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-30KWHXZG110B

Type: Oven

Voltage: 380V

Customized: Customized

Additional Info

Packaging: karton karo pigura kayu

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Peralatan dapur pawon Fitur Utama:


1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%.

2. Peralatan Dapur Komersial Kabeh awak digawe kanthi baja stanless dhuwur, mantep lan awet.

3. R peralatan masak dapur estaurant Ora ana geni, ora bledug, ora ana hawa polusi, desain swara sithik kurang, lingkungan pawon sing dioptimalake

4. Perlindhungan keamanan kayata anti banyu, nyegah asap, nyegah kebocoran, nyegah perlindungan pemanasan garing, luwih aman, hemat energi.

5. Menehi syarat sampeyan, bisa disesuaikan karo ukuran sing beda miturut panjaluk pelanggan.

Commercial Kitchen Equipment Singapore


Kategori Produk : Peralatan Masak Komersial > Steiler Food Komersial

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan