Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPeralatan Masak KomersialSteiler Food KomersialPeralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran
  • Peralatan Masak Kanggo Restoran

Peralatan Masak Kanggo Restoran

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.:  EH-20kw-DXLL

Type: Trolley Frame

Voltage: 380V

Customized: Customized

Additional Info

Packaging: karton karo pigura kayu

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

berkualitas tinggi Komersial Elektronik Profesional Peralatan Memasak masak roti jagung thailande karo CE


1. Peralatan Memasak Profesional digawe saka stainless steel 304.

2. Perusahaan industri duwe aplikasi kanggo beras, mi, sayur, bun bun lan panganan liyane.
3. 6 tray kanggo 24 tray kanggo chioces.
4. peralatan masak cina cocog kanggo kantin, sekolah, pabrik, restoran lan hotel dll.

5. peralatan dapur pawon , banyu dipakani kanthi otomatis, efisiensi sing trep lan dhuwur.


Professional Cooking Equipment

Kategori Produk : Peralatan Masak Komersial > Steiler Food Komersial

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan