Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukGriddle KomersialGriddle Elektrik Komersial

Griddle Elektrik Komersial (Total 5 Products)

Kategori produk dari Griddle Elektrik Komersial , kami produsen khusus dari Cina, Griddle Elektrik Komersial , Griddle Elektrik Komersial pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Griddle Elektrik Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Grills Electric Griddle nNon Stick

Brand: elecapoka

Packaging: karton

1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan
Plate Plat Pliddle Plate

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

listrik pers rata-rata listrik Spesifikasi: Kode mode: EH-EG-S20002 Ukuran: 510 * 420 * 245 mm Kelas gas: NG /
Elektronik Griddle Komersial 120v

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan...
Komersial Griddle Elektrik Ganda

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Mini stainless steel griddle elektrik / ndhuwur meja warata lan alur plate griddle komersial kotak batu ijo komersial 2
Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Tabel prapel walet sehat tanpa ukuran smokeless alur induksi tungkak datar pers panggangan komersial panggangan wesi listrik Produsen Panini Press Grill Properti Propesional, Gulung listrik Flat Down 1) gridle wesi sing digawe digawe ing baja...

China Griddle Elektrik Komersial Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Griddle Elektrik Komersial, kita produsen profesional Griddle Elektrik Komersial. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Griddle Elektrik Komersial kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Griddle Elektrik Komersial, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Griddle Elektrik Komersial.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Griddle Elektrik Komersial!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan