Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukCooker Induksi KomersialDibangun ing Induksi CookerDibangun Ing Double Induction Cooktop
Dibangun Ing Double Induction Cooktop
Dibangun Ing Double Induction Cooktop
Dibangun Ing Double Induction Cooktop
Dibangun Ing Double Induction Cooktop
  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop
  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop
  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop
  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.:  EH-3.5KW-XAX 01

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: >2730W

Operation Mode: Pushbutton

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Double

Heating Element: Coil

Color: Black

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton karo pigura kayu

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE,CB

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka alat masak induksi eurokera supaya sampeyan nyetel suhu ing antarane 10 setelan 60 nganti 240 derajat Celsius, lan wektu saka 0 nganti 24 jam. Lan tampilan LED kompor kompor masak sing luwih cepet ngidini gampang ndeleng setelan suhu. Lumahing kaca keramik 300x300mm cukup gedhe kanggo nyakup panci, lan kalebu deteksi cilik-kosong lan detektif kosong kanggo panggunaan energi sing efisien.

hot pot induction cooker


Kategori Produk : Cooker Induksi Komersial > Dibangun ing Induksi Cooker

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan