Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukCooker Induksi KomersialDibangun ing Induksi Cooker2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer
  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.:  EH-3.5KW-XAX

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: >2730W

Operation Mode: Pushbutton

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Double

Heating Element: Coil

Color: Other

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton karo pigura kayu

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

tukang masak induksi ultra slim wok macem-macem induksi periuk foshan 2 Burner Dibangun ing Induksi Cooker Kanthi Timer

  • dibangun ing kompor induksi Ditambah , desain panel gedhe kanggo integrasi gampang karo desktop
  • Pemanasan induksi dibangun digawe ing panel mikrocrystalline berkualitas tinggi ora ngganti warna, resistensi suhu dhuwur, resistensi korosi, resistensi nyandhang dhuwur.
  • pawon induksi dibangun ing pawon Kontrol tutul terpadu kanggo operasi gampang lan trep
  • 2 burner sing dibangun ing kompor induksi nganggo wektu Kanthi casing logam, tank overflowing PCB, komponen inti tembok anti banyu, perlindungan anti banyu, desain apik, radiasi tameng, awet
  • dibangun ing kompor pawon induksi Cocog kanggo apartemen, nggunakake omahProduksi
induction cooker 2 burner


Kategori Produk : Cooker Induksi Komersial > Dibangun ing Induksi Cooker

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan