Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialGelembung Pembuat GelembungGelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu
  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 100 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 8 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-BBP203

Capacity: <500g

Control: Other

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Other

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: Other

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: Without Timing Device

Mixing Structure: Other

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Transportasi: Ocean,Land,Air

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick

Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ?
1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi bener.
2 Aja nganti ngombe banyu kabeh sing digawe waffle.
3 Aja nggunakake bantalan wesi, wol waja utawa tukang cucar abrasif.
4 Aja nggunakake piso utawa obyek sing ditunjuk kanggo ngresiki pembuat waffle.
Kepiye ngresiki piring pembuat waffle ?
Copot lopak minyak wae kanthi andhuk kertas garing.
Brush apa wae sing dirusuh nganggo sikat pawon nganggo sikat utawa sikat untu sing lawas.
Copot baterei apa wae sing nemplek ing wesi nganggo spatula karet.
Kanggo ngusik adus sing dipasang kanthi nyata, busak adus sing dibakar nganggo minyak masak. Enteni 5 menit kanggo adus lemes. Pateni adus nganggo andhuk kertas utawa kain.
Kanggo ngindhari minyak lan jangka dawa, garing piring baking nganggo kain lembab utawa andhuk kertas.
Priksa manawa wesi waffle wis garing sadurunge nyimpen.

waffle maker plate

Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Gelembung Pembuat Gelembung

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan