Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialGelembung Pembuat GelembungProduksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial
  • Produksi Waff Gelembung Komersial

Produksi Waff Gelembung Komersial

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-RB02

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Single Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

pembentuk waffle endhog ais gelembung ais krim pembakar roti lapis 110get 220v 220v gelembung kerucut

Pembuat Gelembung Komersial Bubble Komersial yaiku waffle berbasis endhog sing populer ing Hong Kong lan Macau lan adonan ragi endhog sing dimasak ing antarane rong piring sel semi-bundher. produsen waffle gelembung mesin paling apik dadi panas, lan asring dhahar kosong. mesin waffle gelembung lan produsen waffle gelembung endhog uga bisa disuguhake karo buah lan rasa kayata strawberry, klapa utawa coklat. produsen waffle endhog mesin es krim disebut dening jeneng Kanton asli "gai daan jai", lan ing basa Inggris, puff endhog , waffle bubble, eggette, lan puffle. Komersial gelembung waffle kadhangkala disebut minangka kue Hong Kong ing Chinatowns ing Amerika, utamane ing New York.

bubble egg waffle maker

Product Name                                         
machine bubble waffle maker                                                                                                               
Material
stainless stell + thickened Teflon material. 
Voltage / power
220V /1300w  
Waffle size
Diameter 180mm
Product size 
390*250*260mm    ,  N /W : 7kg .
Carton size 
485*295*315mm    , G/W : 7.5kg .
Certification
ISO9001, CE ,CB
Advantage
Easy Operation High Efficiency

egg bubble waffle maker

Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Gelembung Pembuat Gelembung

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan