Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialGelembung Pembuat GelembungPenggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle
  • Penggawean Waffle Komersial Waffle

Penggawean Waffle Komersial Waffle

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-RB01

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Single Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou,Guangzhou

Deskripsi Produk

Omah panci baling omah kanthi otomatis puteran bal-balan industri industri balung telur beletang belik listrik

2. Komersial Waffle Komersial digawe ing Baja tahan karat, kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien energi.
3. Pencipta Waffle Gelembung fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet, daya rendah, kanthi kontrol suhu.
4. panganan waffle komersial sing enak bisa digawe. Ing kahanan tekanan lan suhu sing dhuwur, panganan bisa digoreng kanthi merata lan
cekap.
5. Endhog Waffle Maker modul ndhuwur lan ngisor bisa dilebokake lan gampang di resiki.
6. gelembung waffle produsen materi Teflon sing kandel.

7. Sistem kontrol suhu mandiri uga gampang dikendhaleni lan bisa nggayuh ekonomi energi uga.


Commercial Waffle Maker

Product Name                                                   
commercial egg waffle maker                                                                                                             
Material
stainless stell + thickened Teflon material. 
Voltage / power
220V /1400w  
Waffle cake's size
Diameter 180mm
Product size 
390*250*260mm    ,  N /W : 7kg .
Carton size 
485*295*315mm    , G/W : 7.5kg .
Certification
ISO9001, CE ,
Advantage
Easy Operation High Efficiency


egg waffle maker

Poin produsen waffle gelembung komersial :
1.30 papan, operasi sing gampang lan gampang.
2.No-stick panci super minyak, ngirit listrik, wektu lan suhu kontrol tombol, tombol rambut sing dhuwur banget, non-kelet
perawatan lumahing lapisan
3.Timing, fungsi dering endhog sing dimasak, uga supaya sampeyan ora kuwatir, aja kuwatir babagan endhog tanpa endhog utawa endhog, amachine sing trep banget! A banget, heh!

Kepiye cara nggawe waffle endhog nganggo mesin pembentuk waffle endhog:

puff endhog, eggettes utawa produsen kue endhog listrik Bahan-bahan:

1 gelas (4 oz utawa 120 g) glepung kabeh
1 sendhok teh
1 sendok pati patioca utawa pati jagung
1 sendok makan bubuk kardard, ora dipilih
2 endhog gedhe
4 oz utawa 120 g gula, luwih yen sampeyan duwe untu manis, utawa sithik yen ora
2 sithik susu sing sejat
5 oz (150 mL) banyu
2 sudu minyak
1 sendok teh ekstrak vanili utawa esensial vanila
liyane minyak sayur kanggo brush / nyemprotake ing waffle endhog

Produksi waffle komersial pitunjuk :
1. Ing mangkuk gedhe, nyampurake glepung, tepung bubuk, ubi utawa pati jagung, lan bubuk kardard opal nganggo sendhang utawa
garpu. Sampeyan uga bisa saringan bahan garing iki.
2. Tambah endhog, gula, minyak sayur, lan ekstrak / esensial vanila. Cenengi kanthi alat penyampur listrik (mula kanthi cepet sithik
saengga glepung ora njeblug saka bokor lan tambah kecepatan medium) utawa spatula.
3. Tuangake susu lan banyu sing sejat. Campuran kanthi tliti.
4. Sampeyan bisa uga rada lumpuh lan titik iki, saéngga ngadeg sajrone jam (apa ing suhu kamar utawa kulkas) mbantu bubar
ing mangsa lumpuh.
5. Setel rak kawat ing piring utawa piring gedhe.
6. Pemanas saben setengah panci waffle ing pembakar sing kapenuhan ing medium-medium panas nganti panas.
7. Ringan utawa spritz saben pan nganggo lenga sayur. Suda panas dadi medium.
8. Tuang adus ¾ ing adus ing tengah telusur waffle (yen diwutahake kakehan, bakal metu bocor ing sisih utawa
nyegah panci waffle ditutup kanthi rapet) lan wenehake panci cepet supaya nyebarke sawetara adonan menyang sisih njaba
bolongan.
9. Langsung sisih liyane ing ngisor panci, gulungake wajan banjur lawuh 2 nganti 2,5 menit.
10. Flip maneh lan masak maneh nganti 2 nganti 2,5 menit. Wektu sing tepat bakal gumantung karo kompor lan output panas sampeyan.
11. Bukak telusur banjur bales eggette menyang rak kawat lan adhem nganti sawetara menit. garpu plastik kanggo mbantu ngeculake
roti endhog saka jamur.
12. Baleni maneh karo bakul isih. Sekeca!

Kepiye cara njaga wesi komersil waffle endhog ?
1, Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi bener.
2, Aja ngombe banyu buin kabeh.
3, Aja nggunakake bantalan jambul, bulu baja utawa pembersih abrasive.
4, Aja nggunakake piso utawa obyek sing ditunjuk kanggo ngresiki pembuat waffle.

Kepiye ngresiki piring pembentuk waffle telur hong kong ?
Copot lopak minyak wae kanthi andhuk kertas garing.
Brush apa wae sing dirusuh nganggo sikat pawon nganggo sikat utawa sikat untu sing lawas.
Copot baterei apa wae sing nemplek ing wesi nganggo spatula karet.
Kanggo ngilangke batter sing isih macet, busak adus sing dibakar nganggo minyak masak. Enteni 5 menit kanggo adus lemes. Dab ing
adonan mati nganggo andhuk kertas utawa kain.
Kanggo ngindhari minyak lan jangka dawa, garing piring baking nganggo kain lembab utawa andhuk kertas.
Priksa manawa wesi waffle wis garing sadurunge nyimpen.

Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Gelembung Pembuat Gelembung

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan