Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialGelembung Pembuat Gelembung

Gelembung Pembuat Gelembung (Total 5 Products)

Kategori produk dari Gelembung Pembuat Gelembung , kami produsen khusus dari Cina, Gelembung Pembuat Gelembung , Gelembung Pembuat Gelembung pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gelembung Pembuat Gelembung R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Produksi Waffle Otomatis Industri

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Telpon Waffle Egg : 1. Non-kelet tahan karat 220v 1400w puteran waffle produsen waffle profesional kanggo hotel 2.. Produksi
Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

Packaging: karton

Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ? 1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi
Pembuat Bola Waffle Electric

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

25/35 Bolongan Commercial Ball Shape Machine Egg Waffle Electric Ball Waffle Maker Waffle Ball Maker 3 Lapisan Non-stick Pelapisan Teflon Lapisan nonstick teknologi sing wis diimpor, gampang dibersih. Grid aluminium iki nyegah adonan nganti glued...
Produksi Waff Gelembung Komersial

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

pembentuk waffle endhog ais gelembung ais krim pembakar roti lapis 110get 220v 220v gelembung kerucut Pembuat Gelembung Komersial Bubble Komersial yaiku waffle berbasis endhog sing populer ing Hong Kong lan Macau lan adonan ragi endhog sing dimasak...
Penggawean Waffle Komersial Waffle

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Omah panci baling omah kanthi otomatis puteran bal-balan industri industri balung telur beletang belik listrik 2. Komersial Waffle Komersial digawe ing Baja tahan karat, kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien

China Gelembung Pembuat Gelembung Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Gelembung Pembuat Gelembung, kita produsen profesional Gelembung Pembuat Gelembung. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Gelembung Pembuat Gelembung kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Gelembung Pembuat Gelembung, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Gelembung Pembuat Gelembung.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Gelembung Pembuat Gelembung!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan