Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeBabagan awake dhewe
Babagan awake dhewe Sertifikat Tampilake Perusahaan

Guangdong PuDa Peralatan Listrik Co, Ltd, minangka perusahaan peralatan elektromagnetik standar standar profesional. Setel R & D, desain, produksi, dodolan lan layanan ing siji. Kanggo persediaan pawon katering kabeh jinis piranti kanggo pawon induksi komersial lan produk liyane, layanan sing gegandhengan.

Merek merek lan warisan lan nambah teknologi lan pengalaman luwih saka 10 taun. Produk-produk kita kalebu luwih saka 100 jinis spesifikasi kayata juru induksi komersial, peralatan masak, tukang masak sup, oven stim elektromagnetik, tungku pawon kulon elektromagnet, goreng, kompor pot lempung, kompor masak, pembuat waffle, gridbar komersial, tukang goreng, produsen taiyaki lan sapanunggalane.

Kita mesthi netepi filsafat bisnis: energi lan daya tahan, gampang digunakake, larang regane. Kita terus nganyari teknologi inti, R&D kanggo ningkatake teknologi Jerman. Kita duwe R&D lan sistem produksi sing apik, tim layanan sing apik banget. Teknologi produk lan macem-macem paramèter, layanan sawise dodolan wis entuk standar internasional, lulus EMC, CE, ROHS, sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.

Info Perusahaan

Tipe Bisnis : Manufacturer

Produk Range : Cooking & Baking Equipment

Produk / Layanan : Cooker Induksi Komersial , Peralatan Masak Komersial , Pakaryan Waffle Komersial , Griddle Komersial , Komersial Fryer Komersial , Topeng N95

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 10000000RMB

Taun Established : 2018

Certificate : ISO9001 , CB , CE

Alamat Perusahaan : Rm. 118, Building 2, No. 1, 2nd Street, Baoshi Road, Shgu, Nancheng Subdistrict, Dongguan, Guangdong, China

Kapasitas Perdagangan
Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union

Peak season lead time:6-12 months

Off season lead time :1-3 months

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$50 Million - US$100 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 51% - 60%

Pasar Utama : Africa , Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East

Nearest Port : guangzhou,shenzhen

Mode Impor & Ekspor: Ekspor liwat agensi

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :5

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :Photoelectric Industrial Park shunde foshan guangdong

Company Capacity
Email menyang supplier iki
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan