Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng Disposable3 Topeng Ply

3 Topeng Ply (Total 2 Products)

Kategori produk dari 3 Topeng Ply , kami produsen khusus dari Cina, 3 topeng ply , Topeng pasuryan 3ply pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir topeng pasuryan 3 ply R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Topeng Wajib Bedah 3layers

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo...
Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel...

China 3 Topeng Ply Supplier

Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2

Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5.
topeng pasuryan nganggo :
Topeng pasuryan sing ora dienggo 3 ply bisa mbantu nyegah panyebaran kuman (virus lan bakteri) saka siji wong liya. Topeng 3ply minangka salah sawijining strategi kontrol infeksi sing uga kudu kalebu cuci tangan lan jarak sosial sing kerep.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan