Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

ABOUT US

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong PuDa Peralatan Listrik Co, Ltd, minangka perusahaan peralatan elektromagnetik standar standar profesional. Setel R & D, desain, produksi, dodolan lan layanan ing siji. Kanggo persediaan pawon katering kabeh jinis piranti kanggo pawon induksi komersial lan produk liyane, layanan sing gegandhengan. Merek merek lan warisan lan nambah teknologi lan pengalaman luwih saka 10 taun. Produk-produk kita kalebu luwih saka 100 jinis spesifikasi kayata juru induksi komersial, peralatan masak, tukang masak sup, oven stim elektromagnetik, tungku pawon kulon elektromagnet, goreng, kompor pot lempung, kompor masak, pembuat waffle, gridbar komersial, tukang goreng, produsen taiyaki lan sapanunggalane. Kita mesthi netepi filsafat bisnis: energi lan daya tahan, gampang digunakake, larang regane. Kita terus nganyari teknologi inti, R&D kanggo ningkatake teknologi Jerman. Kita duwe R&D lan sistem produksi sing apik, tim layanan sing apik banget. Teknologi produk lan macem-macem paramèter, layanan sawise dodolan wis entuk standar internasional, lulus EMC, CE, ROHS, sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-0769-22958468

Fax: 86-0769-22958468

Ponsel: +8613903037996

Email: puda@elecapoka.cn

Alamat: 101-102 2# Photoelectric Industrial Park shunde foshan guangdong china, Foshan, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.elecapoka.com

Bossgoo Showroom: http://jw.bossgoo.com/member_puda2019

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Product

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki